Ik ga online!

image1 (25)

Welkom op mijn blogpagina en super dat je hier terecht gekomen bent! Na lange tijd wil ik eindelijk iets gaan doen met mijn passie: koken en bakken.

Als kind stond ik vaak in de keuken te bakken en keek ik vaak met mijn ouders mee. Het wordt nu tijd om mijn grote passie te vertalen in leuke en hippe blogs!

Op mijn blogpagina lees je over recepten die ik heb uitgewerkt voor je Onderaan iedere blog lees je hoe je de recepten net op een andere manier kunt bereiden.

Ik ga voor je opzoek naar leuke hotspots en schrijf productreviews, waar ik mijn eerlijke mening over geef.

Ik ga ook een samenwerking aan met Social Deal. Hoe leuk is dat? Ik ga voor hen zo nu en dan op pad om de leukste en nieuwste hotspots in de regio uit te testen en schrijf hier vervolgens een blog over.

Veel leesplezier!

 

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Marc de Vocht schreef:

  Wat leuk Luuk! Goed geschreven. Het was ‘vroeger’ al wel duidelijk voor mij dat je iets met koken en bakken wilde gaan doen! Toch geweldig als je je passie zo kunt aanwenden! Succes!

  1. luukskitchen schreef:

   Marc, wat een leuk berichtje van je. Ik geloof zeker dat het belangrijk is om iets met je passie te doen. Vandaar deze blogpagina 🙂 Bedankt voor je leuke opmerking!

 2. Zohra schreef:

  Via Eetpaleo getipt over je blog en besloten dat ik je site vaker ga bezoeken 😉
  De Overnight Oats met Golden Milk heb ik net in de koelkast gezet, lijkt me erg lekker. Ik heb gedroogde mango in huis en ik denk dat dat ook erg lekker is erbij. Luuk, ik wens je veel plezier en succes met je blog!

  1. luukskitchen schreef:

   Zohra, wat een lieve reactie! Wat leuk om te lezen. Als je het leuk vindt, kun je je ook abonneren. Zo krijg je altijd een mailtje als er een nieuw recept online komt. Nogmaals dank🤗

Geef een reactie