Online boodschappen bestellen bij Coop Supermarkten:

Gemak dient de mens. Tegenwoordig is het heel normaal om je boodschappen vanaf de bank te bestellen. In deze blog vertel ik je alles over boodschappen thuis laten bezorgen.Wie boodschappen doet in de supermarkt komt regelmatig in aanraking met allerlei verleidingen. Kopstellingen vol zoete snacks, actiemanden met mooie aanbiedingen en displays met acties als ‘1+1 gratis’. Deze fijne aanbiedingen gelden ook online, wat betekent dat je gewoon vanuit huis jouw boodschappen kunt bestellen. Het wereldwijde web biedt mooie opties om jouw boodschappen te bestellen via de website van Coop.

coop bezorgen

Met de feestdagen voor ons is het ideaal om de drukte in de supermarkt te mijden en de boodschappen vanuit huis te bestellen. Het minimale bestelbedrag is 40 euro. Je maakt gemakkelijk een account aan en alle gegevens worden opgeslagen, zodat je eenvoudig de volgende keer opnieuw kunt bestellen. Selecteer je favorieten, kies jouw bezorgmoment en betaal veilig aan de deur op het moment dat de bezorger voor de deur staat.

In Coronatijd vind ik het echt een uitkomst om mijn boodschappen online te bestellen. Je kiest de Coop supermarkt bij jou in de buurt en selecteert de producten en aanbiedingen die je wilt bestellen. Deze komen automatisch in jouw ‘digitale winkelmandje’. Boodschappen doen bij Coop is extra aantrekkelijk door bepaalde aanbiedingen, waarbij je zelfs elke week bij verschillende actieproducten gratis bezorging krijgt. . Zo kun je verschillende actieproducten bestellen, van appels tot chips, en betaal je enkel nog voor de boodschappen, want het bezorgen is dan gratis.

Een bijkomend voordeel van online boodschappen bestellen is dat de bezorger alles bij jou thuis neerzet. Zo bestel ik vaak zware flessen drank, die ik normaal gesproken niet allemaal kan meenemen vanuit de winkel. Ik vind het ook ideaal om te bestellen rondom mijn verjaardag. IK bestel dan altijd kratten bier en andere producten, zodat ik alles in een keer thuis heb.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je je boodschappen ook een keer online bestellen? Bezoek dan Coop.nl en laat je boodschappen snel en makkelijk thuisbezorgen. 

boodschappen bestellen

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Coop Supermarkten. Laat in de reacties weten of jij wel eens online boodschappen bestelt bij Coop. Laat het dan in de reacties weten. 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie