De herfst in begonnen

We gaan de koudere dagen tegemoet en dus is het tijd om wat mooie producten en items met jullie te delen die ik de laatste tijd heb ontvangen. In deze blog lees je er alles over.

the body shop vitamin c producten:

Om eerlijk te zijn voor mij compleet nieuw. Ik kom vaak niet verder dan een verzorgende gezichtscrème, zonnebrand en aftersun in de zomer en pure shea butter voor mijn huid. Tijd om deze producten te testen.

De ‘daily glow cleansing polish’ bevat een lichte scrub en voelt hierdoor heel fijn aan. Wat opvalt is de heerlijke geur van deze tube. De andere tube, een ‘overnight glow revealing mask’ is een masker voor het gezicht. Ook hierbij is de geur weer waanzinnig fris en lichtzuur. Helemaal mijn ding!

Ik ontving ook nog een fijne gezichtscrème en serum olie die zorgt voor een heerlijke glans. 

Alle producten zijn 100% vegan en verkrijgbaar in de winkels van ‘The Body Shop’.

hemd voor hem:

Wie mij al langer volgt weet dat ik al jaren fan ben van de mooie kwalitatieve kleding van HemdvoorHem. Al jaren krijg ik mooie items opgestuurd en geniet ik van de mooie overhemden, polo’s en vesten die ik via hun webshop mag bestellen.

Naast prachtige kleding vind je ook toffe gifts voor de man. Denk aan horloges, riemen, boxers, sokken en andere producten. Dank nogmaals voor het mooie vest van Fred Perry Hemdvoorhem

Deze blog zal binnenkort weer worden aangevuld met nieuwe producten.

the body shop edelweiss collectie:

Te beginnen met een fijn masker voor het gezicht. Een kant en klare wel te verstaan, die je heerlijk op je gezicht legt voor het ultieme relaxmoment. 

Door met een fijne cleansing van Edelweiss die goed uitsmeert. Het pakketje bevat ook een mooie mist voor het gezicht, zodat je altijd dat frisse gevoel ervaart. De peeling zorgt voor dat zachte huidje na afloop, wat we in deze herfstdagen goed kunnen gebruiken.

Verder kreeg ik nog een serum op druppelbasis, waar ik niet bekend mee ben. De gezichtscrèmes ruiken fantastisch fris en tevens is de hele Edelweiss collectie weer vegan. 

Alles wat je leest in deze blog zijn producten die ik heb gekregen. Het gaat hierbij dus niet om een promotie of betaalde samenwerking. 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie