Heerlijke producten van The Body Shop

Geschatte leestijd: 4 minuten

Je moet een widget, rij of vooraf gebouwde lay-out toevoegen voordat je hier iets ziet. 🙂

Wie mij al langere tijd volgt, weet dat ik fan ben van de heerlijke producten van The Body Shop. Ik werd weer verwend met 3 fijne producten.

Balmy body cream:

Ik gebruik al jaren pure Shea butter om mijn huid te verzorgen. Mijn huidtype valt onder de noemer ‘zeer droog’ en dus is verzorging voor mij heel belangrijk. Ik smeer mijn hele lichaam zeker 3 keer per week van top tot teen in en dat kan heel fijn met deze cream, die heerlijk ruikt naar lavendel. 

Wat ik fijn vind aan dit product is dat je ‘s avonds nog een soort laagje op je huid voelt waardoor ik weet dat de crème dus goed werkt en het gewenste resultaat oplevert.

the body shop
Weightless body gel cream ‘breathe’:

Deze creme-gel smeert ook heerlijk uit en heeft een heerlijke eucalyptus en rozemarijn geur. De verpakking is tevens van 100% gerecyclede materialen gemaakt wat ik ook enorm kan waarderen. Wanneer je de crème uitsmeert over je lijf voel je direct de essentiële oliën die de huid verzorgen.

creme the body shop
Essential oil blend breathe:

Heerlijke druppels die net als bovenstaande creme ruiken naar eucalyptus en rozemarijn. De olie maakt vanzelfsprekend de huid heerlijk zacht, maar ik heb dit ook gebruikt voor mijn geur dispenser waardoor het hele huis heerlijk ging ruiken. Niet alleen goed voor het lichaam maar ook zeker voor de geest op deze manier!

the body shop essential oil
eau de parfum van de body shop:

Tegenwoordig hebben ze ook al heerlijke parfums bij de Body Shop die heerlijk ruiken. Ik gebruik ze voor een frisse geur in huis. Ook deze geuren zijn weer volledig vegan. Ik mocht ‘full rose’, ‘full ylang ylang’ en ‘full orange blossom’ testen. 

geuren the body shop
the body shop vitamin c lijn:

Ik heb hier al eerder over geschreven. Dit is een van mijn favoriete series qua producten, met name vanwege de heerlijke geuren. Lichtzuur en fris tegelijkertijd. Het masker (overnight) gebruik ik meerdere keren per week en de ochtend erna tijdens het douchen voel je een zachte laag op je gezicht.

Wil je meer lezen over mijn eerdere bevindingen, klik dan hier

the body shop luscious lychee & zesty lime blossom:

Mocht je mijn artikelen van ‘THE BODY SHOP’ vaker lezen, dan weet je dat ik vooral fan van de heerlijke geuren en het feit dat de producten vegan zijn. Zo is de ‘zesty time blossom water-gel’ heel fijn smeerbaar en perfect voor mijn droge huid. Ik heb deze pot in mijn sporttas zitten, aangezien ik na het sporten altijd douche bij de gym. Ik smeer mijn huid nu al een paar dagen in met deze gel en dat is echt heerlijk.

Ik heb de ‘ene sheet masks’ ook uitgeprobeerd en het is ‘t perfecte moment om eens even goed te ontspannen. Je verwijderd de sheets na een tijdje en je ogen voelen weer zacht en fris aan. 

Alle beschreven producten heb ik gekregen van The Body Shop. Het gaat hier niet om een betaalde samenwerking. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar mijn ‘disclaimer’.

Home » Recepten, van ontbijt tot desserts: » Heerlijke producten van The Body Shop

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Wat een geweldig artikel over de heerlijke en duurzame producten van The Body Shop! Ik ben erg onder de indruk van de aandacht van het merk voor het verminderen van plastic afval en het gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals biologische kokosolie en sheaboter. Ik ben ook benieuwd om de producten uit te proberen. Bedankt voor het delen van deze geweldige informatie!

    1. luukskitchen schreef:

      Wat leuk om te horen! Dank voor je leuke reactie

Geef een reactie