Heerlijke producten van The Body Shop

Je moet een widget, rij of vooraf gebouwde lay-out toevoegen voordat je hier iets ziet. ūüôā

Wie mij al langere tijd volgt, weet dat ik fan ben van de heerlijke producten van The Body Shop. Ik werd weer verwend met 3 fijne producten.

Balmy body cream:

Ik gebruik al jaren pure Shea butter om mijn huid te verzorgen. Mijn huidtype valt onder de noemer ‘zeer droog’ en dus is verzorging voor mij heel belangrijk. Ik smeer mijn hele lichaam zeker 3 keer per week van top tot teen in en dat kan heel fijn met deze cream, die heerlijk ruikt naar lavendel.¬†

Wat ik fijn vind aan dit product is dat je ‘s avonds nog een soort laagje op je huid voelt waardoor ik weet dat de cr√®me dus goed werkt en het gewenste resultaat opleverd.

the body shop

Weightless body gel cream ‘breathe’:

Deze creme-gel smeert ook heerlijk uit en heeft een heerlijke eucalyptus en rozemarijn geur. De verpakking is tevens van 100% gerecyclede materialen gemaakt wat ik ook enorm kan waarderen. Wanneer je de cr√®me uitsmeert over je lijf voel je direct de essenti√ęle oli√ęn die de huid verzorgen.

creme the body shop

Essential oil blend breathe:

Heerlijke druppels die net als bovenstaande creme ruiken naar eucalyptus en rozemarijn. De olie maakt vanzelfsprekend de huid heerlijk zacht, maar ik heb dit ook gebruikt voor mijn geurdispenser waardoor het hele huis heerlijk ging ruiken. Niet alleen goed voor het lichaam maar ook zeker voor de geest op deze manier!

the body shop essential oil

Alle beschreven producten¬†heb ik¬†gekregen van The Body Shop. Het gaat hier niet om een betaalde samenwerking. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar mijn ‘disclaimer’.

 

 

 

Geef een reactie