The Black Fox

Geschatte leestijd: 3 minuten

Niet eerder geweest, maar dit was zeker niet de laatste keer. Bij The Black Fox geniet je van veel huisgemaakte en pure producten, waarbij de obers je bedienen in echte leren schorten. Wat leuk is aan dit concept, is dat je in de ruimte naast het restaurant de slagerij kunt vinden. Dat lekkere stukje vlees dat zojuist op jouw bord lag, kun je naar eigen wens kopen in de door jouw aangegeven hoeveelheid.

The Black Fox

The black Fox staat ook bekend om de vele verschillende whisky’s die je hier kunt nuttigen. Met maar liefst 22 soorten is de whiskykenner hier zeker op z’n plek. Ondanks dit ruime aanbod, ging ik toch voor een frisse gin-tonic. Deze werd leuk geserveerd, met jeneverbessen en zoethout. De heerlijke Fever Tree Tonic zorgde ervoor dat ik al met hoge verwachtingen uitkeek naar het voorgerecht!

De starter:

The Black Fox

Je wordt al snel verrast door een overheerlijke starter, die prima geschikt is om met twee personen te delen. Het is een soort miniproeverij en de perfecte kennismaking met de huisgemaakte producten van dit restaurant. Geniet o.a. van een heerlijke gezouten serranoham en een perfecte rilette. Voor de twijfelaars onder ons: ‘dit is een prima optie om van een aantal voorgerechten te proeven’.

De hoofdgerechten:

Voor de een misschien een wat krappe keuze, maar voor mij prima. Je kunt kiezen uit vier verschillende burgers of een van de andere drie hoofdgerechten. Ik had dus niet zoveel tijd nodig om de hele menukaart te scannen en koos al gauw voor de ‘spicy green’ burger. Ik werd erg blij van de variaties tussen de burgers. De klassieke cheeseburger stond op de kaart, maar je kon ook kiezen voor een ander type burger. Voor de hoofdgerechten betaal je een meerprijs, excl. de burgers.

Naast dit broodje krijg je ook traditiegetrouw een portie friet met mayo, een groene salade en huisgemaakte ketchup.

Voor 3,50 euro kun je een bijgerecht bestellen. Denk aan een extra salade of een portie extra friet. Geloof me: dit is alleen voor de grote eters onder ons!

Zijn er dan helemaal geen aanmerkingen?

Wees je bewust van het feit dat je gaat eten in een vleesrestaurant. Als voorgerecht maak je kennis met de ‘Charcuterieplank’. Als hoofdgerecht kun je voor een vegetarisch gerecht kiezen, maar dan wel tegen een meerprijs. Dit geldt ook voor de andere hoofdgerechten.

Eet smakeluuk!

Volg Luukskitchen ook op bijvoorbeeld Facebook en Instagram en Pinterest. Op deze manier kun je nog beter volgen wat ik allemaal doe en dus mis je niks! Ik vind het fantastisch als je met mijn recepten aan de slag gaat en dit deelt met de #luukskitchen. Heb je hulp op afstand nodig, dan mag je mij altijd een privébericht sturen. 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie