De decembermaand is begonnen:

Geschatte leestijd: 2 minuten

De decembermaand is weer begonnen en staat natuurlijk in het teken van gezelligheid en mooie momenten.

Ik ben deze maand weer enorm verwend met de fijne producten van The Body Shop. Enkele hiervan licht ik graag toe in dit artikel.

Allereerst begin ik met de heerlijke ‘sleep lijn’ met lavendelgeur. De essentiële olie ruikt zo puur en bevorderd een goede slaap. In hetzelfde pakket zit ook een fijne body wash, die je dus gebruikt onder de douche.

Voor een meer romig en zacht product kreeg ik ook de ‘almond milk’ lijn. Deze producten zijn zacht van zichzelf en zeer voedend, zoals de body scrub. De showen Cream is lekker voor onder de douche en maakt de huid lekker zacht na het douchen.

 

spiced orange producten

Al enkele weken gebruik ik de ‘spied Orange’ lipbalsem. Naast de heerlijke creme voor de lippen vind ik vooral dit formaat erg fijn. Hij zit in mijn jaszak en hierdoor gebruik ik dit product meerdere keren per dag.

De body butter smeert goed uit en de huid voelt voor langere tijd zacht aan. Ik heb een droge huid, dus voor mijn huidtype zeer geschikt.

Dank weer voor de fijne producten The Body Shop.

Dit artikel is geschreven ter inspiratie. Alle beschreven producten heb ik gekregen.

Home » Recepten, van ontbijt tot desserts: » De decembermaand is begonnen:

De decembermaand is begonnen:

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie