Goede voornemens voor het nieuwe jaar

We naderen alweer het einde van 2018. Wat was het een mooi jaar voor mij, met de nodige opdrachten, bezoekjes, kennismakingen en proeverijen. Dat 2019 minstens zo mooi mag worden! In deze blog een korte terugblik hierop.

Gezonde leefstijl:

Bij een gezonde leefstijl past uiteraard gezonde en pure voeding. Als foodblogger vind ik het heerlijk om na te denken over recepturen en een recept mooi te presenteren. Mijn foodiehart gaat hier altijd wat sneller van kloppen.

Ik heb afgelopen jaar ook ontdekt dat hardlopen een absolute uitlaatklep kan zijn. Met wat opzwepende muziek ren ik inmiddels heel wat kilometers! Soms mag je dan ook best zeggen dat je trots bent op jezelf.

Roken:

Ik ben zelf geen roker en stiekem heb ik dit ook nooit gedaan. Het past voor mij niet binnen mijn leefstijl en het zou in strijd zijn met de manier waarop ik leef. Ik ken wel genoeg mensen die roken en daar heb ik geen moeite mee. Ik vind het wel prettig als dit niet gebeurt binnen de ruimte waarin ik me verkeer op dat moment.

Ik kreeg laatst een app van een vriendin of ik een pakje sigaretten wilde meenemen voor haar. Gek genoeg stond ik er even bij stil dat dat voor mij het eerste moment in mijn leven was waarop ik sigaretten ging kopen. Best even een momentje, haha.

Ik heb zelf dus niet een sterke mening over roken, maar wel denk ik dat mensen na moet denken over later. Natuurlijk weten we allemaal dat roken niet goed voor je is anno 2018, maar hoe kan het nou ‘beter’ en wellicht ook wel minder?

De e-sigaret:

Hij bestaat pas enkele jaren, de E-sigaret. Ik vind dit persoonlijk wel een mooie ontwikkeling en een stap in de goede richting. In de straat waar ik woon zit zelfs een zaak waar je flink kunt slagen mocht je zo’n ding willen kopen. Liever online een E-sigaret kopen? Check dan even de link.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Blogbrains. Mocht je meer willen weten over betaalde samenwerkingen en/of sponsordeals, dan verwijs ik je graag door naar de pagina ‘disclaimer’

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie