Hemd voor hem heeft mooie kleding voor de man

Geschatte leestijd: 3 minuten

Hemd voor hem; de online kledingwinkel waar ik altijd slaag. In deze blog vertel ik je hier meer over.

hemd voor hem polo

We gaan richting de herfst en winter en dus vind ik loungekleding erg lekker. Plof met die joggingbroek op de bank, trek die trui aan met lange mouwen aan en kruip onder een dekentje. Hoewel ik de zon ook onwijs waardeer, ben ik ook erg fan van dit soort dagen. Het is buiten sneller donker en de gezelligheid is terug te zien in de huiskamers. 

Bij Hemd voor hem bestel je mooie kleding van kwaliteit, maar ook t-shirts voor een mooie prijs. Zoek je een leuk cadeau voor de man, dan slaag je ook snel in de webshop. Sokken, mooie accessoires of heerlijke geurtjes; ze hebben het allemaal.

Ik heb namens Hemd voor Hem ook een prachtig blauw overhemd ontvangen van Tommy Hilfiger. Ik ben heel erg te spreken over hun kwaliteit. 

hemd voor hem polo

Omdat mijn blog 3 jaar bestaat, mag ik van Hemdvoorhem iets tofs weggeven, namelijk 2 x een 2-pack witte t-shirts met een 0 of vals. Zorg dat jouw man, vader, broer of vriend en netjes bijloopt of doe mee voor jezelf. 

Om kans te maken like je de post op Instagram, volg je @hemdvoorhem en @luukskitchen. Onderaan deze blog vertel je waarom jij dit graag wilt winnen en als je dit cadeau aan iemand weggeeft, dan ben ik uiteraard heel nieuwsgierig wie jij er blij mee gaat maken. De winnaar maak ik over 2 dagen bekend en deelname geldt alleen binnen Nederland. Succes! 

*winactie gesloten

hemd voor hem

Deze blog is tot stand gekomen is samenwerking met Hemd voor Hem. Meer info vind je op hun website.

Volg Luukskitchen ook op bijvoorbeeld Facebook en Instagram en Pinterest. Op deze manier kun je nog beter volgen wat ik allemaal doe en dus mis je niks! Ik vind het fantastisch als je met mijn recepten aan de slag gaat en dit deelt met de #luukskitchen. Heb je hulp op afstand nodig, dan mag je mij altijd een privébericht sturen. 

Home » Recepten, van ontbijt tot desserts: » Hemd voor hem heeft mooie kleding voor de man

22 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Marianne schreef:

  Hoi hoi, ik doe graag mee voor mijn man. Zijn witte shirts worden altijd snel lelijk. Vlekken die er niet meer uit gaan, zweetplekken 😳 of gewoon vaal en smoezelig. Dus 2 nieuwe shirts die er ook nog eens tof uitzien zijn heel erg welkom. En leuk dat ik dan toch nog een verlaat verjaardagscadeau heb. 😊🍀

  1. luukskitchen schreef:

   Deze zijn ook zo fijn

 2. Loes schreef:

  Gefeliciteerd 🥳! Wat leuk 😁👍🏻 ik maak graag een kansje voor Emad Mansour🤞🏻🍀

  1. luukskitchen schreef:

   Wat super

 3. Jannekenijs1994@gmail.com schreef:

  Hemdvoorhemd heeft inderdaad erg mooie kleding voor de man!😍

  1. luukskitchen schreef:

   Prachtig he

 4. Emad Mansour schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn schoonvader. Omdat hij altijd voor iedereen klaar staat, klusjes voor iedereen doet en hard werkt, wil ik namens mij en mijn vrouw hem blij maken met een t-shirt 👕 . En zeker zal hij heel erg blij ermee worden.

  1. luukskitchen schreef:

   Wat goed

 5. Daniëlle Bruijnesteijn-Mes schreef:

  Voor mijn man, helaas door stoppen met roken best aan gekomen en wil hij niets kopen tot hij is afgevallen maar misschien kan hem zo iets geven dat hij zich ook weer prettig voelt.

  1. luukskitchen schreef:

   Wat fijn om te horen

 6. Dorian van Haren schreef:

  Gefeliciteerd met dit mooie jubileum, Luuk! Ik wil mijn man graag verrassen met 2 hagelnieuwe witte t-shirts! Die van hem zijn alleen nog goed genoeg in bed.. 😉

  1. luukskitchen schreef:

   Dankjewel

 7. Claudia schreef:

  Voor mijn vriend Rory. Afgelopen 3 maanden heeft ie erg zijn best gedaan om heel wat kilo’s kwijt te raken e dit is gelukt, 16 kilo. Hij sport meer en eet gezonder, maar zijn kleding is allemaal te groot natuurlijk dus kan hij wel iets nieuws gebruiken!!😁

  1. luukskitchen schreef:

   Wat knap van hemN

 8. Marian zw schreef:

  Dat zou echt te gek zijn voor mijn man. De meeste shirts zijn verwassen of uit model. En ik wordt echt wel heel blij van een man in een mooi shirt

  1. luukskitchen schreef:

   Snap ik! Wie niet hè 🤗

 9. Paola ter Linde schreef:

  Klinkt goed Luukskitchen dus ik doe mee voor Rinie Andre Akkerman 🙂

  1. luukskitchen schreef:

   Leuk dat je meedoet

 10. Anita Dijk schreef:

  Leuke actie voor een leuke kok die mij regelmatig graag verwent & verrast 😀 Zou hem ook graag hiermee verrassen 😉 Groejtes, Anita

  1. luukskitchen schreef:

   De winactie is zojuist gesloten

 11. Anita schreef:

  Oeps. ik zie mijn reactie niet….. is het wel goed gegaan?

  1. luukskitchen schreef:

   Dank voor je deelname

Geef een reactie