Disclaimer; samenwerken? Ja graag. Ik vertel je graag hoe:

Op Luukskitchen.com zul je naast de recepten  ook samenwerkingen tegenkomen met bedrijven. Dit houdt bijvoorbeeld in dat ik producten opgestuurd krijg en in ruil daarvoor een productreview schrijf.

Ultieme hotspots:

Ik bezoek regelmatig leuke lunchzaken en hippe restaurants om hier vervolgens een blog over te schrijven. Ik vind het belangrijk om altijd een eerlijk beeld te schetsen van mijn ervaringen. Als deze blogs voortvloeien uit een samenwerking, dan zal ik dit bedrijf ook altijd noemen in mijn blogs.

Productreview:

Ook zul je op Luukskitchen soms win-acties of productreviews tegenkomen. De producten die ik test  sturen bedrijven kosteloos naar mij op. In ruil voor deze producten schrijf ik een review die ik via mijn website en de Sociale Media verspreid. Ook bij deze reviews zal ik altijd open en eerlijk zijn.

Privacy:

Alle teksten en foto’s op deze pagina zijn door mijzelf geschreven en gemaakt. Als dit niet zo is, dan staat dit altijd beschreven in mijn blogs. Het is niet toegestaan deze teksten of foto’s zonder toestemming te delen en/of te verspreiden.

Samenwerking?

Heb je vragen voor mij of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Laat mij dit dan vooral weten. Via de pagina ‘contact’ kun je dit laten weten.