Gastblogger ByMarjolein gaat voor mij aan de slag

Gastblogger ByMarjolein gaat aan de slag voor Luukskitchen. Binnenkort deelt zij haar eerste recept met ons.

Ik ben Marjolein, 41 jaar, woon in Zeeland samen met mijn vriend Ivo, zoon youri en ons hondje Rio en kat Puk. Vanwege een chronische ziekte ben ik bewust gaan eten en na het volgen van het fodmap dieet erachter gekomen dat ik oa. gluten en lactose intolerant ben. 

by marjolein

En naast het fotograferen en lekker eten wandel ik graag met onze hond Rio en reis ik graag.

wat vind ik belangrijk?

Ik kook uitsluitend met verse ingrediënten en het liefst haal ik die rechtstreeks bij de boer zoals een boerderijwinkel zodat ik weet waar het vandaan komt. En snoep je dan nooit? Ja zeker wel maar probeer er wel echt op te letten.

Wat vind ik zo leuk aan fotografie?

5 jaar geleden ben ik afgekeurd en toen is mijn liefde voor fotografie ontstaan. Eerst vooral tijdens het wandelen in de natuur maar toen begon het toch te kriebelen. Ik heb de stap gezet om parttime als fotograaf aan de slag te gaan en ondanks dat ik maar 1 shoot in de week doe geeft het me heel veel voldoening en plezier. Ik fotografeer naast eten ook graag vakantie woningen en woningen voor de verkoop. 

by marjolein

wat ga ik doen voor Luukskitchen?

Ik ontwikkel recepten die makkelijk te maken zijn met liefst zo weinig mogelijk ingrediënten en deze fotografeer ik, zo combineer ik dus mijn passie voor lekker en vers eten met fotografie. In de toekomst hoop ik ook voor kleine en grote merken aan de slag te kunnen als foodfotograaf.

Ik ga met heel veel plezier aan de slag als gastblogger voor Luuks kitchen omdat we veel overeenkomsten hebben en ik denk dat we elkaar daarin goed aan kunnen vullen. Denk bijvoorbeeld aan deze dadelballetjes met kaneel

Heb je een verzoek voor een recept of inspiratie nodig laat het me weten ik ga graag voor je aan de slag!

Groetjes van Marjolein. 

EET SMAKELUUK!

Neem een kijkje op de website van By Marjolein

Volg Luukskitchen ook bijvoorbeeld op Facebook en Instagramen Pinterest. Op deze manier kun je nog beter volgen wat ik allemaal doe en dus mis je niks! Ik vind het fantastisch als je met mijn recepten aan de slag gaat en dit deelt met de #luukskitchen. Heb je hulp op afstand nodig, dan mag je mij altijd een privé-bericht sturen. Ik help je graag op weg, dus laat het weten en stuur mij een bericht als je dit wilt. 

bymarjolein

Geef een reactie