Bij restaurant Vandaag in Breda kies jij wat je eet:

Geschatte leestijd: 4 minuten

‘All you can eat’ restaurants; heeft het z’n beste tijd gehad of kun je er nog prima eten? Ik vertel je in deze blog graag hoe ik hierover denk. Bij restaurant Vandaag in Breda

Eten bij Restaurant Vandaag in Breda:

Enkele weken geleden ging ik op een vrijdagavond uit eten bij dit restaurant in Breda, waar ze het ‘All You Can Eat’ concept hanteren. Naast het eten betaal je ook al vooraf voor de drank die je die avond nuttigt.

Bij restaurant Vandaag in Breda

In mijn beleving is deze trend zo’n 10 jaar geleden ontstaan en heeft dit inmiddels niet meer een hele goede naam. Het eten is vaak aan de zoute kant, ligt voorverwarmd klaar in bakken en is vaak niet van de beste kwaliteit.

Bij Restaurant Vandaag hebben ze een concept bedacht waarbij je ook ‘All You Can Eat’ geniet van een avond eten buiten de deur, maar toch met meer aandacht voor het eten en de klant. Een soort All You Can Eat 2.0 versie. De sushi wordt bijvoorbeeld voor je neus klaargemaakt, er worden oesters geserveerd en je ziet dat men met regelmaat eten aanvult en opruimt. Natuurlijk genoot ik ook nu weer van een aantal oesters, met een schijfje citroen en zwarte peper. Om gelukkig van te worden!

Bij restaurant Vandaag in Breda

Het concept:

Dit restaurant bestaat uit een aantal zones, zoals:

  • De koude voorgerechten, zoals sushi, sashimi, oesters en garnalen.
  • De warme voorgerechten, zoals soep, salades en verschillende soorten brood.
  • Een Italiaans deel waar je pizza’s, pasta’s en andere snacks kunt verkrijgen.
  • Een Aziatisch/Fusion gedeelte, waar je vlees/vis kunt laten grillen.
  • Een wokgedeelte waar je zelf verse groentes opschept en laat bakken.

De drank bestel je zelf aan de bar, met ruime keuze uit frisdrank. De prijs die je vooraf betaald van 32,00 euro is ook inclusief je drankjes.

Ik koos voor een rode wijn en nam daar een plat water bij van Chaudfontaine. Wat mij aanspreekt is het glazen flesje wat je als gast in dit restaurant mee krijgt. Het water kun je dus zelf aan tafel inschenken. Samen met een schijfje citroen helemaal lekker en verfrissend.

Ik ben enorme fan van sushi en dus koos ik meerdere keren voor de koude voorgerechten. Ook de oesters waren favoriet.

Eindconclusie:

Wil je een avond makkelijk eten en zelf kiezen wat je wilt eten, dan is dit concept ideaal. Vooral met kinderen weet je waar je aan toe bent en betaal je vooraf al de prijs.

Ik vind dit concept ideaal op een vrijdagavond na een drukke werkweek, waarbij ik word bediend. Het is best fijn om zelf te kunnen kiezen wat je wilt eten zonder dat je daarop moet wachten. Ook kun je op deze manier meerdere gerechten en smaken proeven.

Eet smakeluuk!

Volg Luukskitchen ook op bijvoorbeeld Facebook en Instagram en Pinterest. Op deze manier kun je nog beter volgen wat ik allemaal doe en dus mis je niks! Ik vind het fantastisch als je met mijn recepten aan de slag gaat en dit deelt met de #luukskitchen. Heb je hulp op afstand nodig, dan mag je mij altijd een privébericht sturen. 

Bij restaurant Vandaag in Breda

Home » Recepten, van ontbijt tot desserts: » Bij restaurant Vandaag in Breda kies jij wat je eet:

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie