Smoothie met kokos, biet en framboos

Ontbijten met smoothies; ik kies er steeds vaker voor omdat het zo snel klaar is en je meteen kunt genieten. Deze keer een mooie roze smoothie. Aan de slag:

Zeg nou zelf, in de ochtend heb je toch vaak weinig tijd? Het voordeel van een smoothie is dat je de avond van tevoren alles al kunt snijden en klaar kunt zetten in de koelkast. Sterker nog,  je kunt zelfs jouw smoothie al maken en klaarzetten in de koelkast.

Voor Berry Straw testte ik 5 dagen lang meerdere smoothies. Zij leveren de pakketten kant en klaar en voorgesneden bij jou thuis, zodat je vrijwel geen werk meer hebt. Zo nu en dan moet je nog een banaan ontdoen van zijn schil of een limoen in tweeën snijden, maar het meeste werk is al voor je gedaan.

De smoothiezakken worden koud aan huis geleverd en zet je weg in de koelkast. Naar keuze pak je dan ’s ochtends een pakket en kun je gaan genieten van een heerlijke smoothie. Op onderstaande foto zie je de inhoud van zo’n pakket.

De ingredienten:

 • 50 gr frambozen
 • 1 banaan
 • 100 gr rode biet
 • 15 gr chia zaad
 • 150 ml kokosmelk
 • 1 el proteinepoeder

De bereidingswijze:

Verwijder de schil van de banaan en breek in grove stukken.

Voeg alle ingredienten toe aan de blender en voeg 50 ml water toe. Meng 1 min tot de juiste dikte en schenk over in 2 glazen.

Variaties en meer:

Op mijn website vind je meer ontbijtinspiratie, zoals:

Eet smakeluuk!

 

 

 

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Skincarebynaomi schreef:

  Hmm deze lijkt me lekker. Die ga ik morgenochtend maken! Love smoothie

  1. luukskitchen schreef:

   Wat leuk om te horen! Geniet ervan

Geef een reactie