Bbq avond bij Intratuin Nederland in Hilversum

Nu de eerste zomerse temperaturen alweer zijn gemeten in de Bilt, steken steeds meer mensen de barbecue weer aan. Tijd voor een heerlijke masterclass bij de Intratuin. In onderstaande blog lees je over mijn ervaringen.

De perfecte avond:

 Het is 17.00 uur, jullie komen net thuis na een dagje op het strand te hebben gelegen en steken alvast de barbeque aan. Omdat je in de ochtend alle inkopen hebt gedaan, is nu de tijd aangebroken om even te shinen in de keuken. De sausjes moeten worden bereid en de groente moet nog gesneden worden. De gasten arriveren rond 19.30 uur en jij wilt ze in jouw meest zomerse outfit ontvangen met een frisse cocktail.

  • Het vlees is gemarineerd: check
  • De knoflooksaus en kruidenboter zijn gemaakt: check
  • De vispakketjes zijn klaar: check
  • De gepofte aardappels zitten in het folie: check
  • De groentespiezen zijn ingesmeerd met knoflookolie: check
  • De tafel is gedekt: check
  • De kolen gloeien: check

Normaal gesproken ziet een bbq avond er voor mij ongeveer zo uit, maar deze keer werd ik eens flink in de watten gelegd door Intratuin Nederland in de vestiging in Hilversum.

Het ontvangst:

Terwijl de eerste vlees- en vegaspiezen liggen te bakken, kregen we een welkomstdrankje. Na een korte uitleg van de Bbq-Basterd himself kregen we al snel een plekje toegewezen aan tafel. Het genieten kon beginnen. Een prachtig gedekte tafel zorgde voor dat ultieme zomergevoel!

Al gauw kon ik genieten van een stukje buikspek met wortelcreme. Vooral de intense bbq smaak die aan het vlees zat viel direct op en was enorm smaakvol. De wortelcreme vulde dit gerecht mooi aan.

De gerechten:

Een ander gerecht wat helemaal binnen mijn straatje past, was een heerlijke vistrio met gerookte, gebakken en rauwe vis. Voor mij nog een onbekende vis, de Dutch Yellowtail. Wat een zachte vis, die voor mij erg lijkt op de witte tonijn.

Later op de avond heb ik een vis nog gevuld met verse kruiden en limoenplakjes, net voordat deze op de bbq ging.

Ook speciale aandacht voor het malse vlees. Het was zelfs zo lekker, dat ik heel brutaal vroeg om een restje mee naar huis te nemen. De dag erna heb ik nogmaals mogen genieten van de heerlijke smaken.

Deze blog in tot stand gekomen middels een samenwerking met Instatuin Nederland en The Bastard.

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie