Mijn ervaringen van de Horecava winter 2019

Deze week staat volledig in het teken van de Horecava, de netwerkborrel van Nederland kan ik wel zeggen. Iedere foodie kan hier zijn hart ophalen en genieten van alle culinaire heerlijkheden. In deze blog vertel ik je graag meer over mijn dag.

De Wine Professional:

Op uitnodiging van Ghislaine Melman van Melman Communications kon ik een bezoek brengen aan de Wine Professional. De meest heerlijke wijnen kon ik samen met Francine van Heerlijke Happen proeven en zo genoten wij van Duitse Rieslings tot Pinot Noirs. Een ding is zeker, maar de Duitse wijnen weet ik steeds meer te waarderen.

Bij wijn hoort ook een borrelhap. Ik genoot van heerlijke hammen en kazen, maar je kon ook allerlei soorten brood proeven.

Ineens stonden we oog in oog met Toon, van Growneu. Hij heeft een manier bedacht waardoor je je eigen cressen kunt laten groeien. Ik spreek uit ervaring; dit werkt en de crossen zijn erg smaakvol.

Nieuwe producten:

Paprika’s van Enjoya:

Wat ik zo leuk vind aan de Horecava, naast het proeven, is het contact leggen met nieuwe mensen en hun producten/diensten. Zo ontmoette ik Sander van Enjoya. Zij hebben een paprika op de markt gebracht, met gele en rode strepen. Hij vertelde ons dat het intensief is om zo’n soort te kweken en te verbouwen, maar het resultaat prachtig is. Beoordeel zelf, wat een plaatje toch?

Arancini:

En dan ontmoet je de meest enthousiaste standhouder op de Horecava; Merijn Kok van Kleinenkok. Hij maakt samen met een vriend arancini, een gefrituurde bal met risotto, Parmezaan, mozzarella en basilicum. De bitterbal is exit in 2019 en in de kroegen snacken we alleen nog maar met deze variant op de bitterbal.

TooGoodToGo:

De magic boxen van Toogoodtogo zijn voor mij niet onbekend. Wat ben ik fan van hun concept en wat leuk om ze op de beurs te zien. Ook nu weer werken ze aan de #nowaste, want de beursbezoekers kunnen ook op de Horecava een magicbox ophalen. Daar is over nagedacht en ik steun hun campagnes volledig!

Dankwoord:

Wil jij nou ook een bezoek brengen aan de Horecava, je hebt nog tm morgen de tijd. Ghislaine Melman, bedankt voor de kaartjes en fijn dat ik namens Melman Communications de beurs mocht bezoeken!

 

 

 

 

 

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Robin van der Velde schreef:

    Heel tof evenement! Kan uit ervaring spreken 😊😀

    1. luukskitchen schreef:

      Het was een topdag

Geef een reactie