WENDY’s DISQ Club; een mooie samenwerking

Na een fantastische shoot van enkele weken geleden kan ik eindelijk vertellen wat ik precies ga doen voor Wendy! Ik ga recepten bedenken voor een e-book en ben daarmee onderdeel van WENDY’s DISQ Club.

WENDY’s DISQ Club

Wendy’s elftal:

Ruim een jaar geleden begon ik mijn Disq-avontuur, niet wetende dat mij dit 1 jaar later onwijs veel zou opleveren. Ik bruis weer van de energie, mijn chronische ziekte lijkt steeds meer op de achtergrond te staan en ik heb er een nieuwe hobby bij; hardlopen!

Inmiddels ben ik 3 runs verder. Dat presteren en ergens naartoe werken werkt voor mij enorm motiverend, juist omdat ik dit 1,5 jaar geleden niet kon. Sporten in combinatie met de Disq is inmiddels een routine voor mij geworden en dat is een enorme winst!

Happy and healhy:

Met WENDY’s DISQ Club vinden wij het belangrijk om iedereen happy en healthy te maken en te houden. Wat ik hierin kan betekenen zijn gezonde en voedzame recepten. Ik vind het een uitdaging om met zo min mogelijk ingrediënten en niet teveel tijd een lekkere maaltijd te bereiden.

Denk aan een ontbijtje wat je de avond van tevoren al maakt en de ochtend erna alleen nog maar opwarmt. Ook muffins met ei en spek, die veel eiwitten bevatten en hierdoor zorgen voor een verzadigd gevoel.

Voedingscoach Mies:

Op de foto zie je niet alleen Wendy, maar ook Mies. Mies is net als ik onderdeel van WENDY’s DISQ Club en naast voedingscoach ook vitaalcoach. Ze coacht mij ook en onder begeleiding van Mies ben ik gestopt met medicatie voor mijn reuma en is er kritsch gekeken naar mijn voeding.

Op dit moment slik ik 6 voedingssupplementen per dag en vermijd ik gluten. Ik heb nauw contact met Mies en ik leer enorm veel van haar over de achtergrond van voeding t.o.v het lichaam. Meer info over Mies kun je hier vinden.

De supplementen die ik gebruik zijn: visolie, vitamine d3 druppels, probiotica, vitamine b12, elke dag poeder en magnesium. Mocht je interesse hebben in deskundig advies en waar gekeken wordt naar jouw persoonlijke situatie, dan adviseer ik jou deze drogisterij!

Volg Luukskitchen ook op bijvoorbeeld Facebook en Instagram en Pinterest. Op deze manier kun je nog beter volgen wat ik allemaal doe en dus mis je niks! Ik vind het fantastisch als je met mijn recepten aan de slag gaat en dit deelt met de #luukskitchen. Heb je hulp op afstand nodig, dan mag je mij altijd een privébericht sturen. 

WENDY’s DISQ Club

Home » Recepten, van ontbijt tot desserts: » WENDY’s DISQ Club; een mooie samenwerking

Geef een reactie