Mijn weekmenu met foto’s in de nieuwe Wendy

Wat ben ik trots om dit met jullie te delen; ik sta met een weekmenu in de nieuwe Wendy! Gewoon 21 gerechten, allemaal door mij bedacht en uitgeschreven. In deze blog vertel ik je graag meer over de recepten die ik heb bedacht voor dit nummer. Happy and healthy:

Een thema naar m’n hart deze editie. Toen ik gevraagd werd om een weekmenu te bedenken voor dit nummer was mijn antwoord direct ja. Ik ben zelf iemand die blij word van een gezonde leefstijl en daar hoort voor mij zeker gezonde voeding bij. De recepten van mijn weekmenu bevatten over het algemeen weinig koolhydraten en zijn dus ‘low carb’. Ook heb ik rekening gehouden met extra eiwitten en extra vezels, waardoor je eerder verzadigd bent.

Een trots gevoel:

Ik kan bijna niet onder woorden brengen wat het met mij doet om mijn weekmenu terug te vinden in de Wendy. Het is voor mij echt een soort droom die uitkomt en dat dat ook tastbaar is, maakt het helemaal speciaal voor mij. Ik hoop je hier vooral mee te inspireren en zou het onwijs tof vinden als je met een recept aan de slag gaat. Alle vragen zijn welkom en ik help je graag verder.

Wil je de recepten terugvinden, klik dan even op deze link voor een mooi overzicht.

Speciale credits voor Vanessa van Culinessa¬†¬†voor het maken van deze foto’s op het hoofdkantoor van Coca Cola Nederland. Ik was daar ivm een samenwerking met Chaudfontaine, maar daarover later meer.

 

 

Geef een reactie