Advertenties

Lunchroom Mo Lon:

Het lunchmoment is altijd een moment om eens  met vrienden en familie te genieten van een lekker broodje of goedgevulde salade. Dat kan allemaal bij Mo Lon in Arnhem. Tijdelijk betaal je hier geen 14 euro maar slechts 7,50 voor . Dat is een korting van maar liefst 46%.

Dit leuke lunchzaakje vind je midden in het stadscentrum van Arnhem. Met een parkeergarage op steenworp afstand ideaal om met de auto naartoe te gaan.

Mo Lon heeft Ierse en Amerikaanse roots en dat is terug te zien als je de kaart bekijkt. De broodjes worden rijkelijk gevuld en ook de salades zijn ware maaltijdsalades qua portie. Wie met de kids op stap wilt, is ook bij Mo Kon aan het goede adres. Een kidsmenu en de kleine broodjes zijn ook gewoon te bestellen tegen een geringe prijs.

Het soepje:

Als je gaat genieten van deze combideal, heb je als eerste de keuze uit een soepje. Je kunt kiezen uit een huisgemaakte linzensoep (vegan) of een huisgemaakte chicken chowder met veel kip, selderij en room.

Op de kaart staan deze soepen onder de noemer ‘ verse soep uit blik’. Ik besloot hier niet naar te vragen, maar toen de soep werd uitgeserveerd begreep ik direct wat ze hiermee bedoelden. De linzensoep was goed op smaak, licht pittig en lekker romig. In combinatie met wat vers gesneden brood en verse kruidenboter een heerlijk gerecht.

Het broodje:

Het tweede gerecht van de combideal is een broodje of een salade (2,50 extra). Er is een ruime keuze uit vlees, vis of vega(n). Dit laatste staat ook netjes vermeld op de kaart. Verder vraagt de gastheer ook of je een wit of bruin broodje wilt.

Ik koos voor een ‘Italian roast’ broodje, gevuld met rosbief, rucola, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat, geroosterde pitjes en basilicum olie. Ook nu weer weet het personeel je te verrassen, doordat het broodje is ingepakt en je dit aan tafel zelf opent. De manier van serveren en de kleine details maken het toch wel af bij Mo Lon!

Het broodje was ook nu weer goed gevuld en was belegd met verse producten. Het broodje pulled pork en de wrap met carpaccio waren ook zeer smaakvol. Ze denken hier echt aan de grote eter, want de porties zijn behoorlijk groot.

Ook overtuigd?

Voor 7,50 euro een soepje en broodje/salade, dat wil jij toch ook? De deal staat nu in de app van social deal of klik even hier.

Advertenties
%d bloggers liken dit: