Juice by Chrissy maakt haar eigen gezonde sapjes:

Geschatte leestijd: 3 minuten

Boerenkool, bleekselderij, komkommer, appel, citroen en gember; sinds een paar jaar draaien slowjuicers overuren en zijn ze niet meer weg te denken uit de keuken. Daar waar je voorheen je sapje dronk uit een simpel literpak uit de supermarkt, heb je ook de optie om tegenwoordig de sapjes zelf vers te bereiden. Juice by Chrissy

Juice by Chrissy

Dit is wat Chrissy enkele maanden terug ook gedacht moest hebben. Ze besloot om haar passie naar ‘the next level’ te tillen en startte haar eigen bedrijf Juice by Chrissy.

De sapjes en shotjes:

De sapjes van Chrissy zijn goed betaalbaar. Voor een verse juice betaal je 3,50 euro en een shot kost je 3,00 euro. Wil je er even flink tegenaan? Je kunt ook kiezen voor een maand abonnement en dan betaal je 3,25 euro per juice. Je krijgt dan 7 verschillende juices per week.

Als foodblogger voor mijn blogpagina Luukskitchen kwam ik in contact met Chrissy. Ik vind het uiteraard super om de sapjes te testen en er een review over te schrijven. Chrissy bezorgde mij 5 verse sapjes en een gembershot. Ze maakte de volgende 5 combinaties:

1.Biet, appel, gember, wortel, citroen

2.Venkel, bleekselderij, gember, citroen, appel, komkommer

3.Boerenkool, appel, citroen

4.Wortel, appel, gember, citroen

5.Sojamelk, noten, banaan, dadel

Ik ben zelf altijd fan van groene sapjes. Wellicht dat het gezonde imago meespeelt, maar ook omdat je onbewust toch een flinke dosis groente binnenkrijgt. De twee groene sapjes van Chrissy waren dus absoluut mijn favoriet.

Het sapje met o.a. sojamelk en noten heeft meer de dikte van een smoothie en deed mij denken aan een heerlijk toetje qua smaak. Uiteraard wel een gezond toetje, doordat dit wordt gezoet met dadels. Chrissy voegt zelf niks toe en gebruikt enkel de voedingsstoffen van het fruit en de groente! Ik was wat minder fan van het sapje met wortel, appel, gember en citroen. Dit is puur een persoonlijke smaakkwestie, aangezien ik de wortelsmaak te aanwezig vond. Voor de wortelliefhebbers onder ons zal dit puur genot zijn.

Leuke weetjes:

 • Chrissy werkt bewust met seizoensproducten, waardoor de sapjes eens in de zoveel tijd ook verschillen. Hierdoor wisselt ze dus met regelmaat qua smaken.
 • De sapjes zijn 3 dagen houdbaar in de koelkast en in de vriezer zelfs 6 maanden. Schud de flesjes altijd even voor gebruik.
 • De flesjes zijn van glas en voorzien van een stevige dop, waardoor je de flesjes prima zelf nog kan gebruiken. Hierdoor zijn ze dus ook BPA-vrij!

 Deze blog is tot stand gekomen is samenwerking met Juice by Chrissy. Ik wil hierbij graag kenbaar maken dat ik altijd mijn eerlijke mening en visie opschrijf. Voor meer vragen verwijs ik je graag door naar mijn disclaimer op http://www.luukskitchen.com.

Eet smakeluuk.

Volg Luukskitchen ook op bijvoorbeeld Facebook en Instagram en Pinterest. Op deze manier kun je nog beter volgen wat ik allemaal doe en dus mis je niks! Ik vind het fantastisch als je met mijn recepten aan de slag gaat en dit deelt met de #luukskitchen. Heb je hulp op afstand nodig, dan mag je mij altijd een privébericht sturen. 

Juice by Chrissy

Home » Recepten, van ontbijt tot desserts: » Juice by Chrissy maakt haar eigen gezonde sapjes:

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Robin schreef:

  Vooral die met dadels.. heerlijk!

  1. luukskitchen schreef:

   Die is idd erg lekker Robin! 😉

 2. Als er ergens gember bij zit vind ik het al snel heerlijk!

  1. luukskitchen schreef:

   Heerlijk hè! Ik word ook altijd vrolijk van gember 😉

 3. Pingback: Bazqet by mr B: -

Geef een reactie