Ambassadeur voor Chaudfontaine; natuurlijk miniraalwater:

Geschatte leestijd: 4 minuten

Wellicht heb je het al voorbij zien komen op mijn socials, maar ik ben ambassadeur voor Chaudfontaine. Dit is iets waar ik toch wel trots op ben, mede vanwege het feit dat het drinken van water voor mij persoonlijk heel belangrijk is. Toen ik werd gebeld en meer hoorde over deze samenwerking, was mijn antwoord dan ook direct ja.   Ambassadeur voor Chaudfontaine

Ambassadeur voor Chaudfontaine

Als ambassadeur van Chaudfontaine maak ik maandelijks content voor dit watermerk. In deze blog wil ik je graag wat meer vertellen over onder andere de duurzaamheid van dit mooie en transparante merk.  

 Het verhaal achter dit mooie merk: 

Chaudfontaine water is thermaal, wat wil zeggen dat dit afkomstig is uit een warme bron. De kwaliteit van Chaudfontaine is te danken aan het bijzondere natuurlijke proces dat het water aflegt voor het gebotteld wordt. Het natuurlijke mineraalwater van Chaudfontaine reist namelijk meer dan 60 jaar via zuiverende rots-lagen en gaat tot wel 1600 meter diep voordat het ontspringt vanuit zijn thermale bron. 

Wat mij hier onwijs in aanspreekt, is dat dit water wordt gezuiverd door de natuur zelf.  Ik wil deze plek ook nog gaan bezoeken om met eigen ogen te zien hoe dit proces eraan toe gaat. Ik zal dit zeker laten weten op de socials of dit gaat lukken! 

Water met smaak:

Met water drinken heb ik eigenlijk nooit moeite gehad; 1,5 tot 2 l water per dag dat red ik wel. Toch heb ik ook wel eens zin in een ander drankje. Bij de kick off in Rotterdam maakte ik kennis met Chaudfontaine. In onze maatschappij gebruiken we al te veel suiker dagelijks en deze drankjes bevatten enkel natuurlijke aroma’s die het water echt een verfrissende smaak geven. Voor mij is dit echt een uitkomst en mijn favoriet is de smaak met framboos en limoen. Beiden smaken komen echt goed tot hun recht in dit drankje. 

Ambassadeur voor Chaudfontaine

Diversiteit 

Chaudfontaine is onderdeel van Coca-Cola Nederland en zet zich in voor diversiteit. Voor mij persoonlijk mooi op te zien dat een merk zich hieraan wilt verbinden.

Iedereen mag er zijn en die verbondenheid met een merk vind ik heel belangrijk om te voelen, juist nu de Pride week recent gevierd werd in Amsterdam. De sociale kanalen van CocaCola stonden in het teken van de Pride. Dat maakt het voor mij des te belangrijker om mezelf te verbinden aan dit merk en daar ben ik trots op. 

Wat kun je nog meer verwachten wat betreft deze samenwerking?

Heel 2019 zal ik nog actief aan de slag gaan voor Chaudfontaine.

Met de slogan ‘haal het beste naar boven’ ga ik je laten zien hoe ik het beste uit mezelf naar boven haal.  In oktober kan ik je meer vertellen over een duurzame ontwikkeling van Chaudfontaine waar ik echt enorm trots op ben. Dit is echt mooi nieuws!

Ik ga met Resto VanHarte een samenwerking aan rond de kerstperiode om andere mensen die het nodig hebben extra te verwennen met een hapje en natuurlijk een drankje. Chaudfontaine en de ambassadeurs zullen hierin een belangrijke rol gaan spelen en de mensen flink in de watten leggen.

De missie van Resto VanHArte is mensen die eenzaam zijn of in een sociaal isolement samen aan tafel te brengen voor een goed gesprek en een lekkere maaltijd. Mocht jij jouw steentje willen bijdragen, check dan even de site van Resto VanHarte.

Hou mijn socials in de gaten voor meer gave content met Chaudfontaine. Wil je meer lezen over gesponsorde berichten op mijn website, dan verwijs ik je graag door naar ‘mijn disclaimer’. 

Eet smakeluuk!

Volg Luukskitchen ook op bijvoorbeeld Facebook en Instagram en Pinterest. Op deze manier kun je nog beter volgen wat ik allemaal doe en dus mis je niks! Ik vind het fantastisch als je met mijn recepten aan de slag gaat en dit deelt met de #luukskitchen. Heb je hulp op afstand nodig, dan mag je mij altijd een privébericht sturen. 

Ambassadeur voor Chaudfontaine

Home » Recepten, van ontbijt tot desserts: » Ambassadeur voor Chaudfontaine; natuurlijk miniraalwater:

Geef een reactie