Teatox thee heeft een heerlijk frisse smaak:

image2 (1)

Team koffie of team thee? Aangezien ik geen koffie lust, drink ik dagelijks thee. De afgelopen weken heb ik regelmatig de verse theeën van Detoxshop.nl geproefd. Wat ik hiervan vond, vertel ik je graag in deze blog.

De ochtend- en avondthee:

Het principe is vrij eenvoudig voor deze detox; iedere ochtend start je de dag met een vers kopje ‘teatox morning’. Dit is een heerlijke theeblend bestaande uit groene thee met een heerlijke citrussmaak.

De ‘teatox evening’ thee drink je vanzelfsprekend in de avond. Deze thee smaakt heerlijk naar appel i.c.m. sinaasappel en mandarijn.

Bij de Detoxshop kun je kiezen voor een detoxperiode van 15 of 30 dagen. Ik had twee verpakkingen voor 30 dagen. Ik wil daar wel wat belangrijks bij zeggen, want ik heb niet 30 dagen lang iedere ochtend en iedere avond deze thee gedronken. Ik geloof persoonlijk niet zo in het principe van detoxen en ben er ook geen voorstander van om 30 dagen lang eenzelfde thee te drinken. Voor mij persoonlijk ook niet vol te houden.

De thee is echt vers; dit zie je en proef je. Ik zou zeker de thee nog eens bestellen, maar dan niet als detoxthee.

Deze blog is tot stand gekomen is samenwerking met Detoxshop.nl. Ik wil hierbij graag kenbaar maken dat ik altijd mijn eerlijke mening en visie opschrijf. Voor meer vragen verwijs ik je graag door naar mijn disclaimer op http://www.luukskitchen.com.

More info? Klik even hier.

Eet smakeluuk.

image1 (1).jpeg

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Sandy schreef:

    Die thee ziet er prachtig uit 😍

Geef een reactie