Jouwbox vol met heerlijke lifestyleproducten voor hem en haar:

Geschatte leestijd: 2 minuten

In samenwerking met Ralph Moorman mocht ik enkele weken geleden ‘jouwbox’ testen en uitproberen. Deze box is vooral gericht op de vrouw, maar ik kan je verzekeren dat de gemiddelde metroman hier ook erg blij van wordt. Jouwbox vol met heerlijke lifestyleproducten voor hem en haar:

Jouwbox vol met heerlijke lifestyleproducten voor hem en haar:

De producten:

Jouwbox is een pakket gevuld met een aantal verzorgingsproducten en gezonde voedingsproducten. Deze producten samen zorgen ervoor dat je gewoonweg lekker onderuit gezakt kunt genieten van een aantal hele fijne producten waar je lijf en huid blij van worden.

Enkele producten waar ik bijvoorbeeld erg blij van werd, zoals de eye balm, die goed aan te brengen is op het gezicht. Deze creme smeert lekker uit en is fijn in gebruik.

Gezien het hoge gehalte aan onverzadigde vetzuren en omega3 zijn de viscapsules van Mattisson een cadeau om te krijgen! Gezien mijn reuma, klik hier om meer hierover te lezen, ben ik erg blij met dit product.

Dan word ik als foodblogger altijd blij van een goede kokosolie. De kokosolie van Royal Green gebruik ik al jaren in de keuken en voor mijn recepten. De lekkerste glutenvrije bananen pannenkoeken bak je bijvoorbeeld met deze heerlijke kokosolie.

Nog ontdekken:

De tandpasta en het mudmasket ga ik nog gebruiken en kijk ik erg naar uit. Ik hoop je te overtuigen om ook eens een Jouwbox te bestellen.

Volg Luukskitchen ook op bijvoorbeeld Facebook en Instagram en Pinterest. Op deze manier kun je nog beter volgen wat ik allemaal doe en dus mis je niks! Ik vind het fantastisch als je met mijn recepten aan de slag gaat en dit deelt met de #luukskitchen. Heb je hulp op afstand nodig, dan mag je mij altijd een privébericht sturen. 

Eet smakeluuk!

Jouwbox vol met heerlijke lifestyleproducten voor hem en haar:

Home » Recepten, van ontbijt tot desserts: » Jouwbox vol met heerlijke lifestyleproducten voor hem en haar:

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie