Jouwbox lanceert een doos met lifestyle producten:

Geschatte leestijd: 3 minuten

Jouwbox. De fitbox van nu, voor iedereen die een gezonde levensstijl belangrijk vindt. In deze blog lees je over het abonnement en de producten die je in de box kunt verwachten.

Wat zit er in de box?

Elke box die je bij Jouwbox besteld zit vol met gezonde en lekkere producten. Ook vind je soms voedingssupplementen en verzorgingsproducten.

Soorten boxen:

Bij Jouwbox zit je niet direct vast aan een (maandelijks) abonnement. Je kiest zelf wanneer je de box ontvangt. Zo kun je ook een eenmalige box bestellen of een testbox. Jij betaald dus jij bepaald!

Mijn box:

Het fijne aan de boxen is dat je in iedere box een brief aantreft met tekst en uitleg over de producten in de box. Zo lees je per product in een paar regels iets over de werking van de producten. Ik zal vooral ingaan op de eetbare producten in deze box.

Happy Hammam thee van Cleo’s:

Ik heb dit inmiddels getest en ik ben fan! Ik moest direct aan de sauna denken, aangezien de thee een muntachtige smaak heeft met zachte tonen van eucalyptus en rozemarijn. Deze thee zou ik zo opnieuw kunnen kopen.

M Blanc witte wijn: 

Witte biologische wijn die verkrijgbaar bij ‘La Place’. Ik ben sowieso een grote voorstander van biologische wijnen, dus deze gaat koud de koelkast in. Het is een flesje van 187,5 ml, wat dus geschikt is voor 2 glazen wijn.

Rude Health Barista Oat:

Ik ben dol op havermelk en ik maak dit eerlijk gezegd vaak zelf. De reden hiervan is de lage hoeveelheid haver die normaal gesproken in een literpak zit. Ook nu is dat maar 14%, wat ik aan de lage kant vind. Uit ervaring weet ik dat de ‘plantbased milks’ van Rude Health lekker romig zijn, dus daar ben ik zeker positief over. De kleine verpakking kokosmelk die ik ook aantrof in het pakket wekt ook mijn nieuwsgierigheid.

Magnesium spray van The Health Factory: 

Dit is echt ideaal voor mij, aangezien ik redelijk vaak spierpijn ervaar na het sporten. De combinatie met reuma maakt dit natuurlijk niet altijd even fijn, dus deze magnesium spray is echt een uitkomst. Ik ben heel benieuwd.

De box bevat meer producten dan hierboven beschreven, zoals:

  • Mudmasky: een gezichtsmasker wat ik in het verleden wel eens heb gebruikt. Dit is echt superfijn en zacht.
  • We love sunscreen: benieuwd naar. Ken ik nog niet. 100% vegan zonnecrème.
  • Bee honest hand creme: Een handige kleine tube voor in de tas.
  • Oolaboo lipstick met een zonnefactor van 30. Hiermee bescherm je je lippen tegen de zon. Ik heb al wat opgesmeerd, maar deze stick heeft een lichte mint smaak, waardoor je lippen koud aanvoelen. Niet mijn ding moet ik zeggen.
  • Erica Face Cleansing Bar: 100% vegan bar om je gezicht mee te reinigen. Dit doe ik eigenlijk nooit op die manier, dus hier ben ik heel benieuwd naar.
  • Maybeauty body scrub: Heerlijk voor onder de douche om je hele lichaam te reinigen. Deze ga ik binnenkort uitproberen.

Nieuwsgierig geworden?

Deze blog is tot stand gekomen is samenwerking met Jouwbox. Ik wil hierbij graag kenbaar maken dat ik altijd mijn eerlijke mening en visie opschrijf. Voor meer vragen verwijs ik je graag door naar mijn disclaimer op mijn website.

Eet smakeluuk!

Volg Luukskitchen ook op bijvoorbeeld Facebook en Instagram en Pinterest. Op deze manier kun je nog beter volgen wat ik allemaal doe en dus mis je niks! Ik vind het fantastisch als je met mijn recepten aan de slag gaat en dit deelt met de #luukskitchen. Heb je hulp op afstand nodig, dan mag je mij altijd een privébericht sturen. 

Home » Recepten, van ontbijt tot desserts: » Jouwbox lanceert een doos met lifestyle producten:

Geef een reactie