Snack verstandig met de repen van Biobite

luuk biobite

Biobite Krachtkoek is  een voorbeeld van een reep met natuurlijke ingrediënten!Al jaren eet ik de repen van Biobite die je bij verschillende Biowinkels zoals Natuurwinkel, Odin of Ekoplaza  kunt kopen.

Het is een verse!! biologische reep die 100% natuurlijke ingrediënten bevat zoals: Noten, zaden, pitten, specerijen en zuidvruchten. De Biobite-lijn zijn al 4 jaar op de markt, ze zijn er in 2 varianten; boekweit en spelt. De boekweit variant is gluten-arm. De laatste is er in 4 smaak varianten: Ras el Hanout, Sinaasappel-Kaneel en Gember & Citroen. Echt kiezen tussen deze repen kan ik niet, maar als ik dan voor een favoriet moet gaan dan ga ik voor de Gember-citroenreep. De frisheid van deze reep zorgt ervoor dat snacken ineens wel heel aangenaam wordt!
De  repen van Biobite zijn vegan en vrij van geraffineerde suikers, conserveringsmiddelen of andere e-nummers!! En dat is wat ik er zo gaaf aan vind, simpele goedheid in een handige verpakking, te lekker!
Het gezicht achter Biobite:

De bedenker van Biobite is Susanne de Raaij. Ik heb Susanne al meerdere keren op events ontmoet en ik vind het heerlijk om met haar over de producten te praten. Zo vertelde ze mij over het begin van Biobite, gewoon bij haar thuis. De repen werden in haar keuken gebakken, totdat ze merkte dat de vraag te groot werd. Al snel vond ze een biologische bakkerij die het bakken van de krachtkoeken kon overnemen.

De laatste keer dat ik haar ontmoette had Susanne zelf kefirdrank gemaakt en mocht ik dit van haar proeven. Ik ken Susanne als iemand die altijd bezig is, opzoek is naar nieuwe/gezonde snacks en altijd open staat voor samenwerkingen.

De Ring Ring-app:

Wie veel fietst en in Nijmegen woont, adviseer ik om de Ring Ring app te downloaden. Op deze manier kun je bij iedere 100 km die je fietst gratis een heerlijke Biobite Krachtkoek Speltreep ophalen bij Odin supermarkt in Nijmegen. Je opent de app in de winkel en ‘levert’ 100 km in bij de medewerker in ruil voor 1 Biobite krachtkoek. Ik spaar altijd de km’s op, zodat ik wat vaker een aantal krachtkoeken kan halen. Eenmaal thuis vries ik de krachtkoek in en de avond van tevoren haal ik er een uit de vriezer. Werkt prima! En dat is wat ik er zo gaaf aan vind, simpele goedheid in een handige verpakking, te lekker. Je vindt ze in het koelmeubeltje bij de broodafdeling van de bio winkels, Biobite koop je gekoeld maar blijft wel 4 dagen goed in je tas hoor, lekker mee naar je werk of sport!

Ik kan je vertellen dat mijn teller al zeker rond de 30 repen ligt.

Meer informatie:

Mocht je na het lezen van deze blog nou meer informatie willen hebben, klik dan op de website van Biobite. Je vindt hier ook een overzicht van de ingrediënten die Biobite gebruikt en uiteraard meer informatie.

Volg Biobite op Facebook: klik hier.

Volg Biobite op Instagram: klik hier.

Eet smakeluuk!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Biobite. 

Geef een reactie