Mijn eerste presentatieklus voor Kroon op ‘t Werk

Wauw, wat was dat leuk om te doen. Mijn eerste professionele presentatieklus is een feit. In deze blog vertel ik je hier meer overTeksten leren:

Als medepresentator van de Fitbox vertelde ik wat over de producten in deze mooie box. Voorafgaand aan deze presentatie, kreeg ik een uitgebreid draaiboek en script voor de dag.

Teksten leren is voor mij niet nieuw, aangezien ik op de toneelschool niet anders deed. Van mijn 16de tot 18de leerde ik wekelijks teksten en trad ik met regelmaat op.

Nu, toch ruim 10 jaar later, merkte ik opnieuw hoe leuk ik het vind om dit soort werkzaamheden uit te voeren.

Spanning en angst:

Vanuit mijn werk als leerkracht praat ik regelmatig voor grote groepen. Opzich geen probleem, maar de eerste paar min blijf ik keer op keer spannend vinden. Zoiets went eigenlijk nooit helemaal voor mij. Herken je dat, dat je voorafgaand aan zoiets leuks toch nerveus bent?

Ook nu weer voelde ik in de trein dat ik gezonde spanningen had. Misschien voor het onverwachtse, de eerste keer voor een camera als presentator; wie zal het zeggen.

Durf te dromen:

Zoals je wellicht weet, is mijn grote droom om tv-kok te worden. Hoe spannend ik dit wellicht ook zal vinden, toch beantwoord ik de vraag ‘wat is jouw uiteindelijke doel met jouw blog’ altijd met dit antwoord.

Durf te dromen, spreek ze uit en dan is de kans groot dat ze uitkomen. Iets waar ik echt van overtuigd ben!

Geef een reactie