Isola bio overnight oats smaken heerlijk:

Hoe fijn is het om gezonde biologische producten te eten. Ik vertel je er alles over in deze blog.

Sindskort heb ik kennis mogen maken met de ‘overnight oats’ en plantaardige desserts van Isola Bio. Deze plantaardige producten zijn 100% biologisch en vegan. Deze producten zijn ‘ready to eat’ en hierdoor direct te gebruiken. Hoe fijn is dat!

plantaardig dessert

Het is geen verrassing meer dat ik biologische producten enorm kan waarderen. De smaak is puur, de ingrediënten die gebruikt worden zijn beter voor mens en milieu en vaak zijn de producten ook te traceren. Ik hou hiervan en daarom kan ik volledig achter de visie staan van Isola Bio. 

isola bio smaakvol

Ik vind de producten van Isola bio enorm smaakvol. Het voordeel voor mij is dat er geen gebruik gemaakt wordt van geraffineerde suikers, wat ervoor zorgt dat je een verantwoorde keuze maakt. 

De overnight oats zijn verkrijgbaar in twee smaken:

 • Ga voor de klassieke variant ‘apple cinnamon’. Alsof je in de ochtend al geniet van een heerlijke gezonde appeltaart. 
 • Je kunt dus ook kiezen voor de variant met rood fruit. 100% ready to eat. 

biologische isola bio snack

Je kunt ook kiezen voor de Coco desserts:

 • Ga voor een heerlijk verwenmoment in de avond met straciatella.
 • Kies voor een fris plantaardig dessert met oranjebloesem en gun jezelf een ‘Guilty pleasure’ in de avond. 

Maak nu kennis met Isola Bio:

Ik mag een van mijn lezers blij maken met een heerlijk verwenpakket. Volg hiervoor mijn Instagramaccount en het account van Isola Bio. Laat onder mijn post weten wat jouw favoriete ontbijtmoment is. Het wordt gewaardeerd als je de post deelt in jouw stories.

Laat onderaan deze blog weten naar welk product jij het meest uitkijkt.

isola bio winactie

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Isola Bio. Check mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen. 

14 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Aline Bouma schreef:

  Wat een mooie zomerse foto! Erg benieuwd naar deze producten! Voor mij helemaal nieuw

  1. luukskitchen schreef:

   Leuk om te horen Aline!

  2. Robin schreef:

   Cocoooo sowieso 😻 echt dol op!

   1. luukskitchen schreef:

    Ze zijn echt hartstikke lekker. Ideaal om op voorraad te hebben 🙂

 2. Carolien schreef:

  Oeh ziet er goed uit! Ik houd echt van havermout in de ochtend dus de overnight oats lijken me heerlijk om te proberen, vooral de appeltaart! Vaak eet ik ‘s avonds als één van m’n avondsnacks een lekker kwarkje of yoghurtje en daar zou ik graag ook wat plantaardige opties proberen!

  1. luukskitchen schreef:

   Leuk dat je meedoet Carolien! Die smaak is echt top

 3. Esther schreef:

  Ben benieuwd naar de overnight oats!

  1. luukskitchen schreef:

   Super om te horen

 4. Viv schreef:

  Appeltaartje in de ochtend wie wil dat nu niet 😉 ben benieuwd! Ken deze producten nog niet dus dat maakt me altijd al nieuwsgierig!

  1. luukskitchen schreef:

   Super om te horen Viv!

 5. Elice schreef:

  Lijkt me erg lekker!

  1. luukskitchen schreef:

   ze zijn super

 6. Rianneswereld schreef:

  Sat ziet er lekker uit, heel erg benieuwd!

  1. luukskitchen schreef:

   superlief om te horen

Geef een reactie