Een weekend genieten bij Burggolf Purmerend

Een avond genieten bij Burggolf Purmerend. In deze blog vertel ik je er graag meer over. Hoewel Burggolf Purmerend bekend staat om het golven, heb je ook de mogelijkheid om te slapen in het hotel, te dineren in het restaurant of te genieten op het terras. Wij begonnen op het terras met een lekkere gin tonic, een koud glas rosé en een bittergarnituur.

Vanaf het terras was het tijd om ons op te frissen in de hotelkamer en klaar te maken voor het diner.

Purmerend burggolf

Dineren in het restaurant:

We begonnen de avond met een goed glas rosé. Ik drink de laatste tijd graag rosé, omdat dit voor mij goed past bij het zomerse gevoel van nu. Dit paste ook heel goed bij mijn voorgerecht; geroosterde 5-spices tonijn met wasabi mayonaise, zeewier in tempura en een sesam kletskop. 

Ik ben zo’n fan van rauwe vis , waardoor de keuze snel was gemaakt voor mij. Robin genoot van een voorgerecht met coquilles.

Bij het hoofdgerecht ging ik voor  een mix van coquilles en gamba’s. Dit gerecht was goed op smaak, maar had qua portie groter gekund vond ik. De aardappelpartjes die erbij zaten waren lekker op smaak.

burggolf Purmerend

We sloten ons verblijf de dag erna af met een lekker ontbijt. Burggolf Purmerend; dank voor het ontvangst en de service. 

Geef een reactie