De Normaderm verzorgingsproducten van Vichy

Waarom alleen bloggen over voeding als het grootste orgaan ook goed verzorgd moet worden? Vichy komt nu met een nieuwe lijn en deze producten mag ik testen.

Type huid:

Mijn huid is over het algemeen snel droog. Ik hoef de douche maar uit te stappen en binnen no time krijg ik jeuk van de droge huid. Ik smeer daarom zeker 3 keer per week mijn huid in met shea butter, een vette en natuurlijke creme.

Bij de huidspecialist werd dit laatst ook bevestigd; een droge huid die ik goed moet reinigen.

Verzorging van binnenuit:

Ik let al jaren op mijn voeding; ik eet gevarieerd en eet de nodige vezels, eiwitten en gezonde vetten. Ik slik dagelijks voedingssupplementen en gebruik geen medicatie meer.

Toch kocht ik vaak aanbiedingen in de supermarkt of bij de drogisten. Nu wil ik mezelf niet alleen van binnen voeden, maar ook aan de buitenkant goed verzorgen. Deze producten van Vichy passen daarom heel goed bij mij. Ze smeren lekker uit en ruiken heerlijk. Door het sluitpompje gebruik je nooit teveel en kun je heel gedoseerd gebruik maken van de producten.

De aankomende tijd zul je meer lifestyleproducten terugvinden in dezeĀ verzamelblog. Ik hou dit up to date, dus check het regelmatig!

Geef een reactie