Versmarkt Fresh! in de toekomstige Westfield Mall:

Winkelen, samen wat eten en geld uitgeven; in de feestmaanden gaan we allemaal wat vaker naar de winkel om de juiste inkopen te doen. Winkelcentrum Leidsenhage vernieuwt, toekomstige Westfield Mall of the Netherlands heeft daar iets leuks op bedacht!

Alles onder een dak:

Eerst boodschappen doen of eerst die nieuwe schoenen scoren? Keuzestress is niet meer langer nodig, want nu vind je alles onder 1 dak. Naast een veelzijdig winkelaanbod vind je hier namelijk ook een grote Albert Heijn XL en een Jumbo Foodmarkt, waar jij voor of na het winkelen gerust de dagelijkse boodschappen kunt doen. Hoe makkelijk wil je het hebben!

Een deel van het winkelcetrum is al toegankelijk voor het publiek, maar halverwege 2020 komen daar nog tientallen grote winkels bij. Ook wordt er op dit moment nog een grote parkeergarage gebouwd, zodat je letterlijk naast de deur kunt parkeren. Er zijn meerdere parkeermogelijkheden, maar op dit moment kun je al parkeren in de nieuwe parkeergarage bij de Jumbo.

Er zijn daarnaast ook voldoende fietsplekken en tram 2 of 6 stopt ook naast de deur.

Fresh!maakt winkelen voor iedereen aangenaam:

Dat winkelen niet voor iedereen is weggelegd, is een feit. Ik ben zelf ook niet iemand die uren winkel in en winkel uit wil gaan. Ik word het meest blij van snelle aankopen doen om vervolgens daarna ergens te eten.

Bij de toekomstige Westfield Mall of the Netherlands hebben ze hier zeker over nagedacht en zo vind je hier versmarkt Fresh! , waar je onder andere terecht kunt voor een stuk vis, kaas of vis. Je vind hier ook lunchzaken, waar je kunt genieten van een lekker broodje, salade, versgemaakte sushi of een Aziatisch gerecht.

Ik koos voor het laatste en ging een hapje eten bij Wah Nam Hong, waar je overigens ook prima kunt slagen voor Oosterse en Aziatische producten.

Ik genoot van een wontonsoep gevuld met garnalen. De bouillon had een krachtige smaak en de koriander was goed aanwezig. Samen met een kannetje biologische jasmijnthee helemaal mijn ding!

Hoewel mijn oog ook al viel op de Pad Thai, koos ik toch voor iets minder bekends, namelijk de ‘Penang Noedels’, met garnalen, groenten, ei, chili en sesamolie. Ook nu zat ik weer volop te genieten van de heerlijke Oosterse smaken.

Deze blog is tot stand gekomen is samenwerking met Westfield Mall of the Netherlands. Deze review is naar waarheid geschreven en bevat geen teksten/foto’s die niet van mij afkomstig zijn.

Eet smakeluuk!

Geef een reactie