Vaderdagactie bij Only for Men in Voorburg

Het is weer vaderdag; de dag waarop we alle papa’s in Nederland even extra verwennen. Ik deed dat dit jaar wel op een heel speciale manier.

Only for men:

In samenwerking met Only for men werden mijn vader en ik hartelijk ontvangen in de vestiging in Voorburg. Na een korte uitleg over de middag was het tijd om te gaan shoppen. Mijn vader stond vandaag in het middelpunt en samen met een ervaren winkelmedewerker gingen we voor hem opzoek naar een mooie outfit.

Bij Only for men hebben ze de mooiste merken; eigenlijk echt voor ieder wat wils. Toch viel het oog van mijn vader op de kleding van Denham. Het lijkt ook alsof iedere broek en blouse voor hem zijn gemaakt, want ze vallen altijd goed.

Alles wat de man wil in een winkel:

Naast het uitzoeken van prachtige kleding kun je bij deze vestiging van Only for men ook naar de kapper. Hoewel ik twee dagen daarvoor naar de kapper was geweest, liet ik mezelf in de tussentijd toch even verwennen. Er valt altijd wel weer wat bij te knippen en hoewel deze dag in het teken stond van mijn vader, vond ik dat ik ook wel even wat ontspanning kon gebruiken.

Nadat mijn vader zijn kleding had uitgekozen, ging hij ook nog even in de kappersstoel zitten voor een knipbeurt.

Mocht je ook eens willen genieten bij Only for Men, klik dan even op de link om te zien wat de dichtstbijzijnde vestiging voor jou is. 

Vragen over samenwerkingen? Ik verwijs je graag door naar mijn ‘disclaimer’.

Geef een reactie