Tapasbar El Cortijo:

Eten bij een leuke tapasbar in Arnhem? Via de app van Social Deal kun je nu genieten van een 3-gangen tapasdiner van 26 euro voor 14 euro. Dit is maar liefst een korting van 46%. Wil je ook een keer in dit restaurant eten, klik dan hier.

Tegenwoordig is het helemaal hot om met elkaar te genieten van het 'shared dining' concept. Eigenlijk is het eten van tapas niets anders dan dat. Ook hier geniet je van meerdere hapjes die je lekker met elkaar kunt delen.

De gastvrouw verwelkomde ons vriendelijk en liep mee naar een tafeltje voor 2. Ze nam de drankjes op en vertelde wat ons te wachten stond. Zo begonnen we met een broodplankje met aioli en bravasaus. Daarbij konden we kiezen uit een gazpacho of een amandel-knoflooksoep. Beiden kozen wij voor de laatste. Een verrassende smaak die bij ons niet helemaal in de smaak viel.

De borrelplank

Bij tapas kan ik altijd erg genieten van een plank met rauwe hammen, kaas, olijven en een lekkere olijfolie. Na ons voorgerecht kregen we al snel een heerlijke plank geserveerd met serranoham, jamon iberico, chorizo en een Spaanse fuet. Daarbij kregen we ook enchiladas met geitenkaas en spinazie en een met gekruid gehakt. Door de heerlijke hammen was het net alsof we weer even in Spanje waren.

Een schaal met de hoofdgerechten:

De laatste gang van de avond was een grote schaal gevuld met kleine tapasgerechten. Van patatas bravas met bravasaus tot een huisgemaakte aardappelsalade en van hete kip tot een Spaanse stoofschotel. In totaal geniet je van 8 kleine gerechten waarbij je zowel de keuze hebt uit vlees, vis en vega gerechten. De gerechtjes waren smaakvol en lekker vers.

Na het gevarieerde hoofdgerecht vroeg de gastvrouw of wij de dessertkaart nog wilden zien voor een toetje. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, dus hiervoor betaal je een meerprijs. Ik zag tussen de toetjes een cava staan met citroensorbet en was direct verkocht. Een fris dessert om de avond mee af te sluiten.

Ook overtuigd?

Wil jij een keer genieten bij Tapasbar El Cortijo? Pak deze deal en geniet voor slechts 14 euro per persoon. Klik hier er maak snel een reservering.

Advertenties

Geef een reactie