My Fit Supply lanceert een doos met lifestyleproducten:

De fitbox van nu, voor iedereen die een gezonde levensstijl belangrijk vindt. In deze blog lees je over het abonnement en de producten die je in de box kunt verwachten.

Wat zit er in de box?

Elke box die je bij My Fit Supply besteld zit vol met gezonde en lekkere snacks. Ook vind je sportassesoires, voedingssupplementen en verzorgingsproducten. Ben je nou erg fan van één of meerdere producten in de box, dan vind je ook kortingsbonnen in de box voor een volgende bestelling.

Soorten boxen:

Bij My Fit Supply zit je niet direct vast aan een (maandelijks) abonnement. Je kiest zelf wanneer je de box ontvangt. Zo kun je ook een eenmalige box bestellen of een testbox. Jij betaald dus jij bepaald!

Mijn box:

Het fijne aan de boxen is dat je in iedere box een brief aantreft met tekst en uitleg over de producten in de box. Zo lees je per product in een paar regels iets over de werking van de producten.

Puur Nortic poeder:

Ik heb dit inmiddels getest in een smoothiebowl en ik ben fan! Het eiwitpoeder zit vol vezels en eiwitten, wat erg ondersteunend werkt bij een druk en actief leven. De smaak is prima en het zorgde bij mij voor een verzadigd gevoel.

Yummy gums Multi Plus:

Op de brief die ik aantrof in het pakket worden ze omschreven als ‘Het gezonde snoepje met al jouw dagelijkse vitamines’. Dit ga ik de aankomende tijd testen. Ze smaken in ieder geval erg lekker naar frambozen gecombineerd met kersen. Het is een multivitamine vol met omega3,b12,d3 en is vegan.

Jimini insecten pasta:

Een high protein pasta met jawel; insecten! Om precies te zijn: buffalowormenmeel. Ik moet dit nog testen en ben erg nieuwsgierig naar de smaak van deze pasta met insecteneiwit. 18,7% eiwit per 100 gr is in ieder geval erg hoog.

De box bevat meer producten dan hierboven beschreven, zoals:

  • 2 Bazqet duo bars. Meer lezen? Ik schreef eerder een blog over de producten van Bazqet.
  • 1 Yummy Gums Hair and Beauty
  • 1 Tommorow’s Kitchen Fruit and Veggie Box
  • 1 Aspire Health Drink Cranberry
  • Kortingsbonnen

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij nou ook nieuwsgierig geworden naar de boxen van My Fit Supply? Check dan even hun website. Met de code Luuk5 krijg je ook nog eens een leuke korting op jouw eerste box!

Deze blog is tot stand gekomen is samenwerking met My Fit Supply. Ik wil hierbij graag kenbaar maken dat ik altijd mijn eerlijke mening en visie opschrijf. Voor meer vragen verwijs ik je graag door naar mijn disclaimer op mijn website.

Eet smakeluuk!

Geef een reactie